Keresse kollégáinkat
06 93 340 641

Írjon Vendégkönyvünkbe!

digitális vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Holecz Péter és Déri Piroska
  2018. 07. 17. 21:39 (KÖRMEND)
  Köszönjük azt a pár napot, amit Önöknél tölthettünk. Nagyon jól éreztük magunkat, mindennel meg voltunk elégedve, ha tehetjük, visszamegyünk.
  :-)
 • Stefik Béláné
  2018. 04. 15. 18:45 (Pincehely)
  Most voltunk elöször a családommal a Hotel Napfény Hotelben. Nagyon elégedetten távoztunk önöktől. Kedves volt a fogadtatás tiszta, szobák, csodálatos a fürdő, nagyon finom a reggeli és a vacsora. Bő a kinálat, kedvessek a pincérek. Köszönjük szépen a vendéglátást! Még szeretnénk az önök vendégei lenni.
 • Gál Attila
  2018. 03. 23. 09:23 (Szolnok)
  A karácsonyi ünnepeket és a szilveszter a hotelben töltöttük a gyerekekkel,nagyon jól éreztük magunkat.Nagyon segítőkész személyzet,tisztaság,és finom ételek az étteremben.A wellnesst kár lett volna kihagyni.Évek óta ide járunk üdülési jogunk miatt.
 • Lidi-Bencsik Katalin
  2018. 03. 02. 09:30 (Bősárkány)
  Ismét egy fantasztikus hetet töltöttünk itt. Minden szuper volt. Üdv. :Lidi család
 • Németh Zsuzsanna
  2018. 02. 09. 21:05 (Budapest)
  Évek óta járunk ide pihenni az üdülési jogunk miatt, de jó volna, ha változtatnának a szabályzaton és be lehetne hozni kutyát, hogy ilyenkor is együtt lehessen a család.
  Hotel Napfény 3* Zalakaros
  2018-02-14 08:57:16
  TISZTELT NÉMETH ZSUZSANNA! Alábbi bejegyzésével kapcsolatban az alábbiakat tudom válaszolni: A kutyák és más kistestű háziállatok, ill. háziállat módjára tartott kis kedvencek üdülőnkbe/szállodánkba történő behozatala időnként igényként merül fel tagjaink/szállodai vendégeink részéről. Ez az igény a 2000-es évek első felében gyakoribb volt, s ekkor a tagtájékoztatókon közvélemény kutatást/szavazást tartottunk ennek bevezetéséről. A szavazás minden esetben nagy többséggel elutasította az igény kielégítését. Soha nem sikerült megállapodni ugyanis abban, hogy mettől meddig tart a kistestűség, mely állatok engedhetőek be, mi történik, mi a teendő ha az állat egyedül lévén a lakrészben – váratlanul - rendellenesen viselkedik, ugat vagy nem ugat, egészséges vagy sem, a zöld területünkre kivihetőek-e vagy sem, stb. Számos aggodalom és ellenérv hangzott el, melyben nem tudtunk „rendet vágni”! Az utóbbi pár évben már csak egyszer-egyszer találkoztunk ezzel a felvetéssel, de indokaink közlése után az igénylő belátta igénye teljesíthetetlenségét. Magam őszintén sajnálom, hogy üdülési turnusuk alatt nem vettek részt a tagtájékoztatón - vagy ha igen, akkor - ott nem közölték ilyen irányú igényüket. Akkor közvetlenül lehetett volna érzékelniük ennek támogatását vagy elutasítását. Fentiek alapján sajnos azt kell válaszolnom, hogy a közeljövőben nem látok módot a fennálló házirendünk erre vonatkozó pontjának megváltoztatására. Szövetkezeti üdvözlettel: Bánsági Györgyné
 • Molnár Miklós
  2017. 12. 09. 22:46 (Előszállás)
  Visszatérő vendégként töltöttük el önöknél ezt a hétvégét. Véleményünk továbbra sem változott, a szálloda patyolat tiszta, a személyzet előzékeny és figyelmes a wellness részleg és az éttermi kiszolgálás is kifogástalan.
  Úgy gondoljuk és azt reméljük nem utoljára voltunk a vendégeik.
  Mindent köszönünk.
 • Fodor Zoltán
  2017. 11. 24. 16:12 (Budapest )
  Hét év alatt hatodik alkalommal voltunk a Hotel Napfényben, és megtapasztaltuk, hogy nem csak megőrizték a korábbi magas szinvonalukat, de még fokozták is azt. "Pincétől a padlásig" minden kiváló: az új földszinti wellness részlegtől a szobákon át a legfelső emeleten lévő étteremig - ahol remekül ötvözik a legmodernebb konyhatechnikát a házias ízekkel - minden kifogástalan. Ragyogó tisztaság, ápolt környezet, barátságos, előzékeny és szolgálatkész személyzet, minden igényt kielégítő ellátás. Külön elismerés illeti a tervezőket (és persze a vezetőséget) is a felújítás legapróbb részletekig kidolgozott ízléses, egységes, kellemes hangulatot árasztó kivitelezéséért. Köszönjük a remek vendéglátást, és további sikereket kívánunk!
 • Szendi Ferenc
  2017. 10. 15. 21:09 (Kőszeg)
  Ma jöttünk haza egy Napfény Hotelban töltött hétvégéről, a feleségemmel.
  Meg voltunk elégedve. Kedves, barátságos alkalmazottak, az éttermet is beleértve. Jól berendezett, kényelmes szoba, ízletes ételek, a célnak tökéletesen megfelelő wellness részleg. Most jártunk ott először, de valószínűleg nem utoljára.
  Hotel Napfény 3* Zalakaros
  2017-11-25 09:11:32
  Kedves Ferenc! Köszönjük az értékelését és a kedves szavakat.Nagyon örülünk annak, hogy ilyen jól érezték magukat szállodánkban s reméljük, hogy a közeljövőben ismét vendégeink közt köszönthetjük Önöket! Üdvözlettel: Hotel Napfény***

Kedvet kapott? Akciós ajánlatok

Fizetőeszközök és Ajándékutalvány

Hírlevél

Tájékozódjon folyamatos akcióinkról és ajánlatainkról!

Iratkozzon fel

Ajándékozza meg szeretteit egy pihenéssel!

Ajándékozzon

Szép kártya elfogadóhely