Keresse kollégáinkat
06 93 340 641
Gerinctorna, gerinctorna te csodás

Gerinctorna, gerinctorna te csodás
2015. 07. 15.

Valószínűleg nem vagyok egyedül azzal a problémámmal, hogy néha, vagy gyakran fáj itt, meg fáj ott. Ülőmunkát végzek, így nincs is rajta semmi csodálkoznivaló. Tudom, hogy néha nem ártana munka közben is megmozgatnom magam, felállni, sétálni, nyújtózkodni (persze, csak ha a főnök nem látja:-)), de ha egyszer annyira belemerül az emberlánya a sok tennivalóba!

Tovább...
Elkapni a pillanatot

Elkapni a pillanatot
2015. 07. 01.

Fotókat készíteni nem egy egyszerű mutatvány, akár profi módon űzzük ezt a szakmát, esetleg komolyabban, vagy csak kedvszerűen fényképező hobbifotósok vagyunk, vagy ha épp csak alkalmanként, egy-egy fontos, családi, baráti esemény közben kattogtatunk.

Tovább...
Ha rövid a karod

Ha rövid a karod
2015. 06. 26.

Életünk boldog, emlékezetes pillanatait megörökíteni régi szokás. Rögzítünk esküvőt, családi pikniket, fesztiválokat, hogy hetekkel, hónapokkal, évekkel később boldogsággal és örömkönnyekkel tarkított nosztalgiával emlékezzünk az elmúlt időkre.

Tovább...
Hogy üdülési jogot venni?

Hogy üdülési jogot venni?
2015. 06. 24.

Kedves ismerőseim évente kétszer eltűnnek a világ szeme elől, majd minden alkalommal, röpke 7 (néha kicsit több) nap elteltével kisimulva, maximálisan feltöltődve érnek haza. A korábbi hát-, váll, és egyéb ízületi fájdalmaik megszűnnek, mintha soha nem is lettek volna.

Mindig azt mondják, mielőtt útnak indulnak, hogy mennek, élvezik egy kicsit az élet „napfényes” oldalát. Nem nagyon értem, miről is beszélnek. Aztán mosolyognak egyet, és azt mondják, próbáljam ki én is. Menjek le néhány napra Zalakarosra, a Hotel Napfény***-be, kedvezményes áron kérnek nekem szobát, és higgyem el, nemsokára majd én is üdülési jogot szeretnék ott venni.

Tovább...
Víztisztítás klór nélkül? Ilyen is van?

Víztisztítás klór nélkül? Ilyen is van?
2015. 06. 19.

De van ám! Habár a víztisztítás terén XXI.századi módszereket alkalmazva kevésé sejlenek fel gyermekkorunk klóros víztől átitatott hajú, bepirosodott szemű, kifakult úszódresszes uszodás emlékei, azért „nagydurcásan” hajlandóak vagyunk ettől eltekinteni.

Tovább...
Tedd hidegre a meleget!

Tedd hidegre a meleget!
2015. 06. 17.

Legyünk őszinték, egész jó dolog egy klimatizált szoba hűvös kényelmében elbújni a tűző, nyári Nap forrósága elől. Így nem csak a hőgutát kerülhetjük el, hanem a kellemes hőmérsékletű helyiségben maximális lehet a pihenés is.

Tovább...
Xbox, PS meg a többiek

Xbox, PS meg a többiek
2015. 06. 12.

Megesik, hogy a pihenés néhány napján nem kedvez az időjárás a kültéri programoknak, de valamiért a fedett fürdők nyújtotta kikapcsolódás sem hiányzik sem a szülőknek, sem a gyerekeknek. Ha már az összes könyvet kiolvastuk, minden létező társasjátékot kipróbáltunk, akkor jön a kihívás: mivel kössük le a családot, és főleg a gyereket?

Tovább...

Kedvet kapott? Akciós ajánlatok

Fizetőeszközök és Ajándékutalvány

Hírlevél

Tájékozódjon folyamatos akcióinkról és ajánlatainkról!

Iratkozzon fel

Ajándékozza meg szeretteit egy pihenéssel!

Ajándékozzon

Szép kártya elfogadóhely