Hotel Napfény***
HU

Zalakaros

Zalakaros a Dunántúl déli részén, a zalai dombok ölelésében, csodálatos természeti környezetben, a Kis-Balaton szomszédságában található.
A barátságos kisvárost az itt felfedezett gyógyvíz tette Európa-szerte ismertté, ugyanakkor továbbra is megőrizte otthonos, kedves hangulatát, amivel a hazai és külföldi vendégek egyik legkedveltebb üdülőhelyévé vált.

Mára a fürdő köré felépült szolgáltatások legalább olyan fontos részét képezik a város kínálatának, mint a fürdő maga. Számtalan étterem és vendéglátó egység, cukrászda és borozó kísérti meg a Zalakarosra látogatókat, mind hamisítatlan zalai vendégszeretetet, házias ízeket és nem utolsó sorban zalai méretű porciókat kínálva.

A város nem véletlenül kapta a virágos város jelzőt, hiszen számtalan gondozott, rendezett park, zöldövezeti pihenő, játszótér, botanikus kert, sőt még kertmozi is részét képezi a zalakarosi látképnek.
A gyalogos, kerékpáros, nordic walking, segway vagy éppen dottó kisvasút túrák az aktív turisták kedvelt időtöltését jelentik a környéken, hiszen olyan úti célok találhatóak itt, mint például az erdőben megbúvó kilátó, vagy az egyedülálló horgászati úti célként is ismert Kis-Balaton. A város a fürdőn belül és kívül is számtalan programot, fesztivált szervez, gyermek animációval, sztárfellépőkkel, sport és egyéb szabadidős kikapcsolódási lehetőséggel.

Gyógy- Élmény és Strandfürdő

A város központjában található a Gyógy- Élmény és Strandfürdő, mely évtizedek alatt folyamatosan bővülve és fejlődve érte el a mai színvonalat: egy hatalmas, XXI. századi igényeket is kielégítő spa komplexum, mely egyszerre jelenti a gyógyulni és a kikapcsolódni vágyók paradicsomát.

Wellness

A fürdő legújabb fejlesztése, a hatalmas sikernek örvendő Vízipók csodapók gyermekvilág! 2012-ben nyílt meg a kültéri kalandpark, árnyékot adó napvitorlák, rejtelmes barlangok, zuhatagok, spriccelő és mozgó élményelemek, locsoló kapuk, csúszda együttesek, vízi ágyúk – minden mi gyermek szem-szájnak ingere 0-12 éves korig! A kínálatot a Klub Oázis játszóház egészíti ki színes programkínálattal. 2013-ban a rendkívüli érdeklődésre tekintettel a vízipók beltéren is kivetette hálóját, megnyílt a fedett gyermekbirodalom: függőhidakkal, csúszdákkal, vízi attrakciókkal, családi szaunával gyermekeknek is, só homokozóval, hempergő játszóházzal, nagyobbaknak junior játszózónával, tágas pihenőterekkel.

 A fürdő azonban nem csak a kicsiket kényezteti. Ki-ki igénye és célja szerint választhat a csaknem 4000 m2 vízfelületű medencék közül bel- és kültéren, a fürdőkomplexumot ugyanis csodálatos parkosított, ősfákkal övezett termálstrand veszi körül.

Gyógyulni vágyóknak

A gyógyulni vágyók a 32-36 °C-os gyógy- és termálvizes ülőmedencéket, a pihenni, regenerálódni óhajtók a termál medencéket, míg a sportolni, és aktívan fürdőzni vágyók a feszített vízfelületű sportmedencét és a fedett élményfürdőt választhatják. Az élményfürdő 10 db különböző vízi attrakcióval, a kellemes hangulatot árasztó miliőjével igazi vízi kalandot nyújt. Az igényesen kialakított gyógycentrumban a gyógyvizes ülőfürdő a CO2 befúvással pezsgőfürdő, termálmedence és jacuzzi medence áll vendégeink rendelkezésére. Vízgyógyászati kezelések: víz alatti sugármasszázs, súlyfürdő, szénsavfürdő. A senior korosztály örömére a karosi csodatévő gyógyvíz legjobb hatása a krónikus nőgyógyászati és fogágy megbetegedések gyógyításában, az idült gyulladásos ízületi betegségek esetében, az ortopédia, idegsebészeti és sebészeti mozgásszervi károsultak utókezelésében igazolódott.

Bővebb információ a fürdőről és szolgáltatásairól: www.hellozalakaros.hu

Akciós ajánlatok