Hotel Napfény***
HU

Gyógy-, Élmény- és Strandfürdő Zalakaros

A 45 éves fürdő 2 percre a Hotel Napfénytől nem csak gyógyulást, hanem erőt és élményt ad a családnak.

1965-től építik, fejlesztik, bővítik a zalakarosi Gyógy-, Élmény- és Strandfürdőt a Vendégek igényeinek megfelelően. Napjainkra a strandfürdő és fedett fürdő mellett rendelkezik külső-belső élményfürdővel, gyógycentrummal és nem csak gyógyászati, hanem rengeteg wellness, medical wellness és alakformáló szolgáltatással is.

Európában egyedülálló víz összetétel, fürdő minden korosztálynak

A zalakarosi Fürdő a család minden korosztályának találkozóhelye, ahol a gyógyvíz Európában egyedülálló összetétellel rendelkezik.

A több mint 2500 méter mélyből feltörő 96 C°-os zalakarosi gyógyvíz összetétele és a vízkészlet nagysága miatt a legjelentősebbek egyike. Vízösszetétele alapján alkáli-kloridos, hidrogén karbonátos gyógyvíz, melyben a jód, a bróm, a kén és a fluor együttes jelenléte igen ritkán előforduló Európában egyedülálló vízösszetételt eredményez. Ezeken túl a gyógyvíz további fő összetevői a kálium és nátrium, magnézium, vas, mangán, metabórsav, metakovasav, szabad szénsav.

Vizipók-Csodapók Gyermekvilág egész évben!

A gyerekek által már 2012-ben birtokba vett szabadtéri Vizipók-Csodapók Gyermekvilág mellett 2013 augusztusától nyitotta meg kapuit a Gyógy-, Élmény- és Strandfürdő fedett élményrészlege kétszintes gyermekbirodalommal, függőhidakkal, csúszdákkal, vízi attrakciókkal, mászókötelekkel, családi szaunával, só-homokozóval, hempergő játszóházzal, junior játszózónával, baba-mama szobával és tágas pihenőkkel.

A zalakarosi víz

A zalakarosi víz a következő betegségek gyógykezelésére alkalmas: mozgásszervi, idült gyulladásos és degeneratív izületi bántalmak, idegrendszeri zavarok, szív és keringési rendszer elváltozásai, anyagcserezavarok, krónikus nőgyógyászati betegségek. Ezen túl a víz kiválóan alkalmazható baleseti és ortopédiai műtétek utáni rehabilitációban és utókezelésben.

A termálvizes medencék a rekreáció és pihenés helyszínei.

A gyönyörű parki környezetben kiépített termálstrandon a gyógyvizes ülőmedencéktől kezdve egészen a hullámmedencéig, csúszdák, változatos funkciójú medencék biztosítják a család minden tagjának a pihenést, a regenerálódást és az önfeledt vízi szórakozást.

Töltsön el egy hosszú hétvégét Magyarország egyik legszebb és legnagyobb élményfürdőjében, mely a szálloda szomszédságban található, és ahol a fürdés nem csak élvezetet, hanem kalandot is nyújt.

További információ: www.zkf.hu

Akciós ajánlatok