Hotel Napfény***
HU

Szobáink

Az elmúlt években felújított családias szálloda a termálfürdőtől 150 m-re, csendes környezetben 10 kétágyas, 26 háromágyas, illetve 10 családi szobával áll kedves Vendégei rendelkezésére.

Szállodánkban háziállatok elhelyezésére nincsen mód!

* A légkondícionáló külön térítés ellenében használható!

** Légkondícionált szobáink a superior háromágyas apartmanok. Amennyiben légkondicionált szobát szeretne, kérjük ezt foglaláskor vegye figyelembe. Köszönjük!

Superior franciaágyas szoba

Együttlét tökéletes nyugalomban! Superior kétágyas szobáink franciaágyas vagy külön ágyas kivitelűek. Szobáinkhoz erkély is tartozik, hogy Vendégeink élvezhessék a természet közelségét. Ebben a szobakategóriában nincs klíma.

Felszereltség:

Superior Plusz kétágyas szoba

Együttlét tökéletes nyugalomban! Superior kétágyas szobáink franciaágyas vagy külön ágyas kivitelűek. Szobáinkhoz erkély is tartozik, hogy Vendégeink élvezhessék a természet közelségét. Ebben a szobakategóriában van klíma.

Felszereltség:

Standard háromágyas szoba

Pihenés kényelemben! Standard háromágyas szobáink három különálló ággyal felszereltek, így maximális kényelmet biztosítanak 3 főnek vagy 2 főnek és egy kisgyermeknek. A harmadik ágy normál ágy méretű így nem kell pótágyon feszengni. Standard háromágyas szobáinkhoz erkély tartozik. Ehhez a szobatípushoz nem tartozik légkondícionáló berendezés.

Felszereltség:

Superior háromágyas szoba

Pihenés kényelemben! Superior háromágyas szobáink három különálló ággyal felszereltek, így maximális kényelmet biztosítanak 3 főnek vagy 2 főnek és egy kisgyermeknek. A harmadik ágy normál ágy méretű így nem kell pótágyon feszengni. Háromágyas szobáink erkéllyel és légkondícionálóval ellátottak.

Felszereltség:

Standard családi apartman

Családdal is zavartalanul! Családi apartmanunk a lehető legjobb választás kisebb családok számára, mivel kétlégterűek, így a szülők, nagyszülők is zavartalanul élvezhetik a szálloda nyugalmát. A nappaliban elhelyezett kihúzható kanapéval és ággyal valamint a különálló szobában lévő két ággyal és teakonyhával maximális kényelmet kínál 5 fő részére. Standard családi apartmanjainkhoz erkély tartozik. Ehhez a szobatípushoz nem tartozik légkondícionáló berendezés.

Felszereltség:

Superior plus családi apartman

Középső épületünk első szintjén 4 db felújított, kétlégterű apartman került kialakításra. Családi apartman szobáinkhoz hasonló felszereltséggel, azonban magasabb komfortszínvonallal várja a pihenni vágyó családokat, baráti társaságokat. Superior családi apartmanjaink erkéllyel és légkondícionálóval ellátottak.

Felszereltség: