Hotel Napfény***
HU

Szobáink

Az elmúlt években felújított családias szálloda a termálfürdőtől 150 m-re, csendes környezetben 10 kétágyas, 26 háromágyas, illetve 10 családi szobával áll kedves Vendégei rendelkezésére.

Szállodánkban háziállatok elhelyezésére nincsen mód!

Kisgyermekkel érkező családok számára kiságyat, fellépőt, fürdető kádat, bilit kérésre tudunk biztosítani.

* A légkondícionáló külön térítés ellenében használható!

** Légkondícionált szobáink a superior háromágyas apartmanok. Amennyiben légkondicionált szobát szeretne, kérjük ezt foglaláskor vegye figyelembe. Köszönjük!

Superior franciaágyas szoba

Együttlét tökéletes nyugalomban! Superior kétágyas szobáink franciaágyas vagy külön ágyas kivitelűek. Szobáinkhoz erkély is tartozik, hogy Vendégeink élvezhessék a természet közelségét. Ebben a szobakategóriában nincs klíma.

Férőhely: 2 fő

Méret: 28 nm

Ágy(ak): 1 kétszemélyes 180 X 200 cm-es franciaágy

Felszereltség:

Superior Plusz kétágyas szoba

Együttlét tökéletes nyugalomban! Superior kétágyas szobáink franciaágyas vagy külön ágyas kivitelűek. Szobáinkhoz erkély is tartozik, hogy Vendégeink élvezhessék a természet közelségét. Ebben a szobakategóriában van klíma.

Férőhely: 2 fő

Méret: 28 nm

Ágy(ak): 1 kétszemélyes 180 X 200 cm-es franciaágy

Felszereltség:

Standard háromágyas szoba

Pihenés kényelemben! Standard háromágyas szobáink három különálló ággyal felszereltek, így maximális kényelmet biztosítanak 3 főnek vagy 2 főnek és egy kisgyermeknek. A harmadik ágy normál ágy méretű így nem kell pótágyon feszengni. Standard háromágyas szobáinkhoz erkély tartozik. Ehhez a szobatípushoz nem tartozik légkondícionáló berendezés.

Férőhely: 2+1 fő

Méret: 28 nm

Ágy(ak): 1 kétszemélyes 180 X 200 cm-es franciaágy és egy 90 X 200 cm-es egyszemélyes ágy

Felszereltség:

Superior háromágyas szoba

Pihenés kényelemben! Superior háromágyas szobáink három különálló ággyal felszereltek, így maximális kényelmet biztosítanak 3 főnek vagy 2 főnek és egy kisgyermeknek. A harmadik ágy normál ágy méretű így nem kell pótágyon feszengni. Háromágyas szobáink erkéllyel és légkondícionálóval ellátottak.

Férőhely: 2+1 fő

Méret: 28 nm

Ágy(ak): 1 kétszemélyes 180 X 200 cm-es franciaágy és egy 90 x 200 cm-es egyszemélyes ágy

Felszereltség:

Standard családi apartman

Családdal is zavartalanul! Családi apartmanunk a lehető legjobb választás kisebb családok számára, mivel kétlégterűek, így a szülők, nagyszülők is zavartalanul élvezhetik a szálloda nyugalmát. A nappaliban elhelyezett kihúzható kanapéval és ággyal valamint a különálló szobában lévő két ággyal és teakonyhával maximális kényelmet kínál 5 fő részére. Standard családi apartmanjainkhoz erkély tartozik. Ehhez a szobatípushoz nem tartozik légkondícionáló berendezés.

Férőhely: 2+3 fő

Méret: 38 nm

Ágy(ak): Egy 150 X 195 cm-es kétszemélyes kihúzható kanapéágy és 3 db egyszemélyes 90 x 200 cm-es egyszemélyes ágy

Felszereltség:

Superior plus családi apartman

Középső épületünk első szintjén 4 db felújított, kétlégterű apartman került kialakításra. Családi apartman szobáinkhoz hasonló felszereltséggel, azonban magasabb komfortszínvonallal várja a pihenni vágyó családokat, baráti társaságokat. Superior családi apartmanjaink erkéllyel és légkondícionálóval ellátottak.

Alapszolgáltatás: Napi takarítás, kérésre törölköző cserével, az ágyneműk heti egyszeri váltásával.

Férőhely: 2+3 fő

Méret: 38 nm

Ágy(ak): Egy 150 X 195 cm-es kihúzható kanapéágy és 3 db 90 X 200 cm-es egyszemélyes ágy

Felszereltség: