Hotel Napfény***
HU

Szobáink

A 2010-es év elején felújított családias szálloda a termálfürdőtől 150 m-re, csendes környezetben 14 kétágyas, 22 kétágyas pótágyazható, illetve 10 családi szobával áll kedves Vendégei rendelkezésére.

Szállodánkban háziállatok elhelyezésére nincsen mód!

* A légkondícionáló külön térítés ellenében használható!

** Kizárólag 25 db szobánk légkondícionált, további szobáinkban nincsen légkondícionálás, így amennyiben légkondícionálóval ellátott szobát szeretne foglaláskor jelezze felénk! Köszönjük!

Superior kétágyas szoba

Együttlét tökéletes nyugalomban! Superior kétágyas szobáink franciaágyas vagy külön ágyas kivitelűek. Szobáinkhoz erkély is tartozik, hogy Vendégeink élvezhessék a természet közelségét. Ebben a szobakategóriában nincs klíma.

Felszereltség:

Superior Plusz kétágyas szoba

Együttlét tökéletes nyugalomban! Superior kétágyas szobáink franciaágyas vagy külön ágyas kivitelűek. Szobáinkhoz erkély is tartozik, hogy Vendégeink élvezhessék a természet közelségét. Ebben a szobakategóriában van klíma.

Felszereltség:

Standard háromágyas szoba

Pihenés kényelemben! Standard háromágyas szobáink három különálló ággyal felszereltek, így maximális kényelmet biztosítanak 3 főnek vagy 2 főnek és egy kisgyermeknek. A harmadik ágy normál ágy méretű így nem kell pótágyon feszengni. Ebben a szobakategóriában nincs klíma.

Felszereltség:

Superior háromágyas szoba

Pihenés kényelemben! Superior háromágyas szobáink három különálló ággyal felszereltek, így maximális kényelmet biztosítanak 3 főnek vagy 2 főnek és egy kisgyermeknek. A harmadik ágy normál ágy méretű így nem kell pótágyon feszengni. Háromágyas szobáink is erkéllyel ellátottak.

Felszereltség:

 Standard családi apartman 

Családdal is zavartalanul! Családi apartmanunk a lehető legjobb választás kisebb családok számára, mivel kétlégterűek, így a szülők, nagyszülők is zavartalanul élvezhetik a szálloda nyugalmát. A nappaliban elhelyezett kihúzható kanapéval és ággyal valamint a különálló szobában lévő két ággyal és teakonyhával maximális kényelmet kínál 5 fő részére.

Felszereltség:

Superior plus családi apartman

Középső épületünk első szintjén 4 db felújított, kétlégterű apartman került kialakításra. Családi apartman szobáinkhoz hasonló felszereltséggel, azonban magasabb komfortszínvonallal várja a pihenni vágyó családokat, baráti társaságokat.

Felszereltség: